Peking - Friterat kycklinghuvud

Igar var vi ute och at middag med vara svenska vanner Andrea, Linnea och Markus samt norrmannen Emil. Vi hittade en jattemysig kinesisk restaurang som var fylld med glada kineser. Vi bestallde in sex olika ratter och sedan delade vi broderligt som akta kineser. Det var jattegott och det ar sa bra nar man far prova lite av varje. Men det kan vara lite svart att veta vad man bestaller nar menyn bara ar pa kinesiska. Vi fick bland annat in en friterad kycklig som var uppskuren i bitar och dar huvudet fanns kvar. Lite oklart om man ska ata huvudet, det var i alla fall ingen av oss som vagade.. Efter middagen gick vi vidare och vi hade en jatterolig sista kvall tillsammans. Nu skiljs vi at. De andra ska fortsatte en manad i Kina medan Felix och jag fortsatter till Vietnam. Men forhoppningsvis traffas vi i Thailand igen senare i host.

Kinesisk frukost bestar av precis samma saker som de ater till lunch och middag, det vill saga dumplings (degknyten med kott eller gronsaker), varrullar, nudlar, gronsaksroror med mera. Imorse var vi inte alls sugna pa det sa vi lyxade till det lite och tog en kaffe och en panini pa Starbucks. Mycket gott! Nu ska vi ga till en marknad. Egentligen har jag inte rad att handla men man kan ju alltid titta.. =)

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0